ny2-skoppum-ulykke - Kvinne alvorlig skadd i utforkjøring i Vestfold

En kvinne ble alvorlig skadd da en varebil kjørte av veien på vei fra en fest i Skoppum i Vestfold tirsdag kveld. Føreren stakk av fra stedet, men ble senere pågrepet.

Politiet fikk melding om ulykken ved 19.30-tiden. Varebilen, som hadde to sitteplasser, hadde kjørt utfor en mindre vei med tre passasjerer i bagasjerommet. Da ambulansepersonell ankom stedet, hadde føreren og to av passasjerene stukket av.

Kvinnen i 40-årene som var igjen på stedet, ble brakt til sykehuset i Tønsberg med alvorlige skader.

– Vi fikk først opplysninger om at to av de som hadde forsvunnet, også var alvorlig skadd, men disse viste seg bare å ha lettere skader. Så da er vi trygge på at det ikke er noen skadde der ute som trenger hjelp, sier operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Den alvorlig skadde kvinnen satt i bagasjerommet da ulykken skjedde. De fire andre involverte var menn mellom 20 og 40 år. De var på vei fra en bålfest i en skog i nærheten.

– I den grad man kan komme langt fra folk i Vestfold, så er dette et slikt sted. Det ser ut som om bilen ble brukt til å transportere folk nærmere bebyggelse igjen, sier Aronsen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2