ny1-stryn-ras-kommunik - Ingen savnet i rasbygd i Sogn og Fjordane

Ingen personer er savnet og ingen er skadd etter at det gikk seks større ras i bygda Flo i Sogn og Fjordane tirsdag ettermiddag.

– Vi har fått tilbakemeldinger fra luftambulansen som har snakket med folk i Flobygda, og ingen personer er savnet og ingen er skadd, sier operasjonsleder Per Rimmen i Sogn og Fjordane politidistrikt til NTB.

Politiet ble varslet om jord- og steinrasene like etter klokka 12 tirsdag. Meldingen tydet på at rasene var store og strakte seg over flere hundre meter.

– Situasjonen er vurdert av en geolog, men vi har ikke fått noen tilbakemelding om hva det blir konkludert med. Men det er bestemt at redningsarbeidet blir avsluttet, og at den videre oppfølgingen av situasjonen i Flo blir håndtert av fylket og kommunen, sier operasjonslederen.

Politiet og hjelpemannskaper måtte tirsdag ettermiddag ta seg over Oppstrynsvatnet i båt for å komme fram til Flo, men på grunn av dårlig teledekning har det ikke vært mulig å komme i kontakt med verken mannskapene eller folk i bygda. Politiet har en satellittelefon i området, men også den har problemer med dekningen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2