Moderate skader etter kjedekollisjon på Saltfjellet

Mannen som ble hentet med legehelikopter etter en kollisjon mellom trailere, personbiler og en mobilkran på Saltfjellet mandag, pådro seg moderate skader.

Ulykken skjedde like nord for polarsirkelsenteret på Saltfjellet like før klokken 15. Da politiet kom fram, sto tre trailere, tre personbiler og en mobilkran på stedet etter kjedekollisjonen.

–Én person ble sendt med luftambulanse til sykehuset i Bodø. En annen person ble lettere skadd, sier operasjonsleder Geir Håland i Salten politidistrikt til NTB.

Nordlandssykehuset Bodø opplyser ved 21.30-tiden at skadene på den 51-årige mannen som ble innlagt hos dem, kan betegnes som moderate bruddskader. Tilstanden hans er stabil.

Flere bilførere meldte fra i etterkant om at de hadde vært involvert i kollisjonen, så politiet antar at totalt ti-tolv biler var involvert. Ytterligere fire personer ble sendt til legevakten for sjekk, ifølge Avisa Nordland.

Redningshelikopteret hadde store problemer med å få landet ved ulykkesstedet på grunn av værforholdene. E6 ble stengt noen timer etter ulykken, men åpnet igjen for kolonnekjøring på kvelden.(©NTB)

Mer innhold fra TV 2