Mann omkom etter fall i hotelltrapp

En mann i slutten av 20-årene døde av skadene han pådro seg etter å ha falt ned fra tredje etasje under et julebordsarrangement på Radisson Blu Hotel i Tromsø.

Hendelsen skjedde ved 3-tida natt til søndag. Politiet tror det dreier seg om et uhell.

– Han pådro seg alvorlige skader og døde søndag formiddag. Vi etterforsker nå saken, sier operasjonsleder Gunnar Bårdsen i Troms politidistrikt til NTB.

– Dette er dypt tragisk

Mannen falt ned fra en åpen vindeltrapp i konferanseavdelingen i tredje etasje og landet i lobbyen i første etasje. Ansatte fra flere firmaer deltok under julebordsarrangementet på hotellet lørdag. Det befant seg om lag 200 personer der da mannen i 20-årene falt ned trappa.

– Det var mange som så hendelsen. Dette er dypt tragisk, og våre tanker går til den omkomnes familie og venner. Vi har også et samarbeid med bedriftshelsetjenesten om et opplegg for våre ansatte, sier hotelldirektør Per Paulsen ved Radisson Blu Hotel til NTB.

Avhører vitner

Det var ikke egne ordensvakter til stede ut over de ansatte på hotellet under lørdagens arrangement. Hotelldirektøren sier han ikke har fått noen indikasjoner på at den omkomne var overstadig beruset da ulykken skjedde.

Politiet var søndag ettermiddag i gang med å avhøre vitner til hendelsen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2