Mann (35) siktet for frihetsberøvelse i Bamble

Politiet har siktet en mann (35) for frihetsberøvelse etter at en kvinne (25) skal ha blitt utsatt for vold over flere dager i Bamble i Telemark.

Væpnet politi rykket ut og pågrep mannen i en aksjon mandag.

Utsatt for vold

– Vi har avhørt fornærmede, og hendelsen ser ut til å være mindre alvorlig enn det den første meldingen tydet på. Kvinnen har forklart at hun ikke fysisk ble holdt tilbake. Det skal ha vært mindre voldsutøvelse i løpet av helgen, forteller politiadvokat Svein Folkestad i Telemark politidistrikt til NTB.

Folkestad vil ikke gå nærmere inn på hva som har kommet fram i avhør.

Mannen, som er fornærmedes samboer, ble pågrepet uten dramatikk etter at politiet fikk melding om hendelsen klokka 11.25.

LES OGSÅ: Kvinne innesperret og utsatt for vold

Kjenning av politiet

– Vi fikk melding om at en kvinne var holdt innesperret i et par dager, og hun skal ha blitt utsatt for vold, opplyser operasjonsleder Gunnar Hanssen.

– Siktede er en godt kjent person av politiet. Han har noen voldssaker på seg, noe som gjorde at det ble gitt bevæpningstillatelse under pågripelsen, opplyser Folkestad.

Mandag ettermiddag satt siktede i avhør.

– Han er siktet for frihetsberøvelse. Hva som kommer fram i avhør, vil avgjøre hva som skjer videre, sier Folkestad. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2