Kvinne og mann omkom i ulykke på Sotra

En 23 år gammel kvinne og en 33 år gammel mann omkom fredag ettermiddag i en trafikkulykke på riksvei 555 ved Straume i Fjell kommune i Hordaland.

– De to avdøde satt i samme bil, som kjørte fra Straume i retning Bergen sentrum. Bilen ble påkjørt bakfra av en lastebil, deretter kom bilen over i feil kjørefelt og kolliderte med en møtende bil, sier operasjonsleder Preben Wallestad i Hordaland politidistrikt til NTB.

I den møtende bilen satt en 81 år gammel mann, som kom fra ulykken med lettere skader, og ble utskrevet fra sykehus fredag kveld. Den 41 år gamle mannlige lastebilsjåføren ble tatt hånd om av et kriseteam på stedet. Det ble tatt rutinemessig blodprøve av sjåføren, men årsaken til at lastebilen kjørte inn i personbilen er ikke kjent.

Ulykken ble meldt til politiet ved 13.30-tiden fredag ettermiddag. Riksvei 555 ble stengt begge retninger, og det oppsto lange køer ved ulykkesstedet. Veien ble åpnet igjen ved 17.15-tiden, men det var manuell dirigering og lange køer lenge etter det, opplyser politiet. Ved 20-tiden gikk trafikken som normalt. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2