kronprinsessen-portrett-reist - Nært portrett vises når kronprinsparet er borte

Søndag viser NRK første del av et nytt og nært portrett av kronprinsesse Mette-Marit. Tilfeldigvis er både hun og kronprins Haakon på svært andre kanter da.

Det to delte portrettet vises førstkommende og neste søndag og viser en svært personlig side av kronprinsesse Mette-Marit, hennes liv som mor, student og kone, og ikke minst hvordan det er å være kronprinsesse.

Verken hun eller husbonden kommer til å sitte i sofakroken og se på første del av portrettet. Når det vises på NRK søndag er de begge i utlendighet, nærmest på hver sin side av kloden.

Allerede fredag kveld er kronprinsesse Mette-Marit i USA, der hun er til stede på omvisning og offisiell middag i anledning ny sjømannskirke i Miami. Kirken er oppkalt etter kronprinsessen, og søndag vil hun foreta den offisielle åpningen

Kronprins skal besøke Nepal brorparten av uka, i egenskap av goodwillambassadør for FNs utviklingsprogram (UNDP). Det offisielle programmet starter mandag, og kronprinsen reiser i følge med UNDPs leder Helen Clark. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2