Kristin Gjelsvik ikke en del av Max Social lenger

– Hun er nå hos gode bransjekolleger i Egmont People, som er bedre match for Kristins visjon videre, skriver Max Social.

Kristin Gjelsvik har den siste tiden vært i hardt vær etter at hun nylig lanserte sitt eget «Glow up»-kurs. Foto: Frode Sunde
Kristin Gjelsvik har den siste tiden vært i hardt vær etter at hun nylig lanserte sitt eget «Glow up»-kurs. Foto: Frode Sunde

Influenser Kristin Gjelsvik (37) er ikke lenger en del av byrået Max Social. Det bekrefter selskapet selv til TV 2.

– Kristin er ikke lenger tilknyttet Max Social, men det er helt udramatisk og vi skilles som gode venner, skriver kreativ leder Vilde Kristine Darvik i Max Social i en epost til TV 2.

– Hun er nå hos gode bransjekolleger i Egmont People, som er bedre match for Kristins visjon videre, sier Darvik.

Samarbeidet ble avsluttet tidligere i september, skriver selskapet, uten å presisere når. Selskapet representerer flere store profiler som Vegard Harm, Oskar Westerlin, Linnea Myhre, Marcus og Martinus og Ida Fladen.

Kristin Gjelsvik har de siste dagene vært i hardt vær etter at hun nylig lanserte sitt eget «Glow up»-kurs. Influenseren fikk blant annet kritikk for å lage kurs om kosthold og trening - uten å ha fagkompetanse.

TV 2 har spurt om samarbeidet ble avsluttet grunnet «Glow up»-kurset, men det avkrefter selskapet.

– Vi skilles som sagt som gode venner og avgjørelsen ble tatt tidlig i september uten at noen av oss i Max Social visste noe om «Glow up», sier Darvik.

TV 2 har prøvd å komme i kontakt med Kristin Gjelsvik, men har foreløpig ikke lykkes. Influenseren har fortsatt oppført Max Social som sitt management på Instagram.