Klart skille mellom jobb og privat for Märtha

Prinsesse Märtha Louise sier hun ikke har kontakt med døde i jobbsammenheng. Utover det ønsker hun ikke å kommentere hvordan kontakten med døde personer fortoner seg.

Da prinsessen møtte pressen onsdag fikk hun gjentatte ganger spørsmål om sin angivelige kontakt med døde. Enten det gjaldt når hun sist hadde kontakt med de døde, hvordan det foregår eller om hun syns det er problematisk at kirken syns hun ikke bør ha kontakt med døde, er svaret det samme:

- Vi driver ikke med åndemaning, spiritisme eller sjelesørging på noen av våre kurs eller i vårt arbeid med Astarte Education.

Detaljer rundt sin eventuelle kontakt med døde når hun ikke er på jobb, går prinsessen ikke inn på. I svarene sine er hun derimot åpen om at hun har kontakt med engler og døde, og at hun skiller klart mellom de to.

- Forhåpentlig vil alt dette oppstyret åpne noen dører slik at mennesker som har denne evnen blir sett på som normale heller enn at vi er så veldig rare og annerledes. Jeg har opplevd å gå med handlevogn i butikken og så kommer folk opp til meg og hvisker «Jeg er som deg» og så går de bare videre. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2