John Olav Nilsen støpte fast spellemannprisen i skogen

Musikerne i Loddefjord setter ikke trofeene på peishylla. John Olav Nilsen og Gjengen ville gjøre noe helt spesielt.

SEMENTERT PRIS: Spellemann prisvinnere i Bergen er ikke som andre Spellemann prisvinnere. Det har vært tradisjon blant musikerne i byen å donere vinnertroféet. Og John Olav Nilsen og gjengen hadde lyst å gjøre noe helt spesielt med prisen.  (Foto: Geir Johnny Huneide / TV 2)
SEMENTERT PRIS: Spellemann prisvinnere i Bergen er ikke som andre Spellemann prisvinnere. Det har vært tradisjon blant musikerne i byen å donere vinnertroféet. Og John Olav Nilsen og gjengen hadde lyst å gjøre noe helt spesielt med prisen. (Foto: Geir Johnny Huneide / TV 2)

Spellemann-prisvinnere i Bergen er ikke som andre Spellemann-prisvinnere. Det har vært tradisjon blant musikerne i byen å donere vinnertroféet. Band som Pogo Pops og Enslaved har tidligere donert sine priser til bruk som dørhåndtak på et utestedet Garage i byen mellom de syv fjell. Men John Olav Nilsen og gjengen hadde lyst å gjøre noe helt spesielt med prisen. - Et sted hvor alle kan nyte den For rett etter at bandet fikk Spellemann for beste rockealbum i 200

Mer innhold fra TV 2