Paviljongen i Hamar park. Foto: Jensens / Wikimedia Commons
Paviljongen i Hamar park. Foto: Jensens / Wikimedia Commons

Jakter fire gjerningspersoner etter alvorlig voldshendelse

Politiet etterforsker en hendelse hvor en kvinne skal ha blitt overfalt av flere personer og utsatt for vold i Hamar.

SISTE: Politiadvokat i Innlandet politidistrikt, Tom E. Wassenaar Berntsen sier de jakter fire gjerningspersoner etter at en kvinne ble utsatt for vold natt til lørdag.

– Politiet har startet etterforskning av det som fremstår som en alvorlig voldssak. Vi har påbegynt avhør av kvinnen.

Fornærmede er så langt politet vet til nå påført lettere skader, men politiet venter detaljer fra medisinske undersøkelser.

– Vi er ikke kjent med noen relasjon mellom kvinnen og gjerningspersonene, og vet heller ikke hvem de er, opplyser Berntsen.

Iføgle politiet er det for tidlig å si noe om det var et tilfeldig, eller hva som var foranledningen og motivet.

Overfalt

Hendelsen skal ha skjedd natt til lørdag/lørdag morgen i Hamar park, opplyser Innlandet politidistrikt i en pressemelding.

– I tidsrommet mellom kl. 05:00 og de tidlige morgentimer natt til lørdag skal en kvinne ha blitt overfalt av en gruppe på flere personer i parken, og utsatt for vold, sier Berntsen.

Personene skal blant annet ha vært ikledt joggebukser, caps og engangsmunnbind. Ut fra beskrivelser politiet har fått antas personene å være etnisk norske, står det i pressemeldingen.

– De er rundt 170-175 med slank til nromal kroppsbygning. Alle fire skal ha hatt på blått engangsmunnbind ved hendelsen, og minst to har hatt caps eller et annet hodeplagg, legger Berntsen til.

Politiet har gjort undersøkelser på stedet, og jobber videre med å få oversikt over hva som har skjedd.

– Vi ber om at vitner som kan ha gjort observasjoner, tar kontakt på telefon 02800. Politiet ber også om at personer/næringsdrivende som har kameraovervåkning i områdene rundt Hamar park melder fra til politiet, sier Wassenaar.

Saken oppdateres!

Mer innhold fra TV 2