Ingen skader på 18-åring funnet død i Tromsø

Ifølge politiet er det ingen ytre skader som kan si noe om dødsårsaken til en ransmistenkt 18 år gammel mann som ble funnet omkommet i Tromsøs havnebasseng fredag.

Allerede før den foreløpige obduksjonsrapporten er klar, har politiet kommet med en foreløpig konklusjon overfor avisen Nordlys.

Funnet død i sjøen

– Det er ingen ytre skader på avdøde som kan si noe om dødsårsaken, forteller Odd Pettersen, som leder etterforskningsavdelingen i Troms politidistrikt.

18-åringen ble funnet død i sjøen i Tromsø fredag formiddag. Kvelden før ble han og en annen ung mann tatt på fersken da de prøvde å stjele øl i en butikk nær der mannen senere ble funnet.

LES OGSÅ: Frykter at etterlyst mann ble jaget på sjøen

Betegnes som mistenkelig

Identifiseringen viste at avdøde var en av de hovedmistenkte etter et boligran i byen om kvelden onsdag 30. mars. Fire personer var med på ranet og fikk med seg mellom 20.000 og 25.000 kroner.

Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og holder mange muligheter åpne.

– Vi undersøker omstendighetene rundt dette dødsfallet. Om det ligger noe kriminelt bak, eller om det er et ulykkestilfelle eller en villet handling, forklarer Pettersen. (©NTB)

LES OGSÅ: Politiets nødsentral klokken 23: – Beklager, vi sitter i møte

Mer innhold fra TV 2