Ingen meldt savnet etter båtbrann i Rogaland

Søket etter en brann i en fritidsbåt utenfor Sandnes ble avsluttet lørdag formiddag. Ingen personer ble funnet, og ingen er meldt savnet.

Hovedredningssentralen Sør-Norge (HRS) avsluttet søket ved 9.15-tiden. Da hadde det gått nesten to timer siden politiet ble varslet om at tre personer skulle ha havnet i sjøen i forbindelse med båtbrannen.

– Meldingen gikk ut på at det muligens var tre personer i vannet, men det viste seg at personen som trodde det, satt på den andre siden av fjorden og så på båtbrannen med kikkert. Det var mørkt og dermed usikkert om det var personer i vannet, eller om det var andre ting som ble observert, sier redningsleder Siv Namork ved HRS.

Båten var utbrent etter brannen og sank mens den lå midt ute på fjorden. Båten var en brunfarget plastbåt med akterkabin på cirka 30 fot.

Brannvesenet rykket ut med brannbåten Vekteren. Et redningshelikopter og en luftambulanse ble sendt til området. I tillegg deltok tre båter i søket.

Politiet sjekket dessuten aktuelle hytter i strandsonen i området ved Li i Sandnes, i tilfelle det kan ha vært personer om bord i båten som hadde klart å ta seg i land. Dette søket ble avsluttet i 11-tiden, uten resultat. Politiet opplyser at de er interessert i observasjoner og tips i forbindelse med hendelsen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2