Ingen funn tyder på kidnapping av jente i Oslo

Politiet avsluttet fredag kveld undersøkelsene i området ved Gran skole på Furuset i Oslo, der ei jente var fryktet kidnappet.

- Vi kan aldri være helt sikre, men det er ingen funn som tyder på at noe kriminelt har skjedd. Vi avsluttet fredag kveld undersøkelsene på stedet. Det er nå opprettet en undersøkelsessak, og vi ønsker fortsatt tips fra publikum, opplyser operasjonsleder Njål Ladsten i Oslo politidistrikt til NTB.

Rundt klokken 14 fikk de melding om at det hadde vært en mann i området ved Gran skole som hadde brukt makt og tatt en jente.

- Flere vitner skal ha sett en ung jente som kan ha blitt bortført av en mann. Dette skal ha skjedd i 13-tida. Vi har imidlertid gjort alle undersøkelser som vi har funnet relevante. Men ingen er meldt savnet i området, vi vet ikke hvem vi eventuelt leter etter, og det er heller ingen spor etter noen gjerningsmann, sier Ladsten.

Ifølge hva vitner på stedet skal ha sett, hadde jenta lyst hår, og hun skal ha hatt på seg rosa jakke da hun ble bortført. Hun hadde også en ransel på ryggen.

En gutt og en jente som skal ha sett hendelsen, har fortalt at mannen som bortførte jenta hadde en svart lapp over det ene øyet. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2