UENIG: Knut Arild Hareides forlovede, Lisa Maria Larsen. har startet en gruppe på Facebook som boikotter aviser som bruker bilde av Anders Behring Breivik på forsiden. Hun får ikke støtte av forloveden.  (Foto:  Kleppen/Askjer/Montasje)
UENIG: Knut Arild Hareides forlovede, Lisa Maria Larsen. har startet en gruppe på Facebook som boikotter aviser som bruker bilde av Anders Behring Breivik på forsiden. Hun får ikke støtte av forloveden. (Foto: Kleppen/Askjer/Montasje)

Hareide stolt av kjæresten, men støtter henne ikke

KrF-leder Knut Arild Hareide sier han ikke vil støtte forlovedens Facebook-gruppe, som oppfordrer til boikott av aviser med bilder av Breivik. Men han er likevel stolt av engasjementet hennes.

Til sommeren skal Knut Arild Hareide, partileder i KrF, gifte seg med Lisa Maria Larsen. Nå har Larsen startet en Facebook-gruppe, kalt «Vi som boikotter aviser med abb avbildet på forsiden». Samtidig er Knut Arild Hareide leder av 22. juli-komiteen på Stortinget. Les også: 22. juli-komiteen mener terrorberedskapen ikke er god nok Støtter ikke gruppen Harei

Mer innhold fra TV 2