Går på restaurant som aldri før: – Unner oss det lille ekstra

Til tross for økte kostnader i samfunnet er det fullt trykk for restaurantbransjen. Dette mener atferdspsykolog kan være grunnen.

TRAVELT: Hos den tradisjonsrike restauranten i Oslo sentrum, Grand Café, er det stort trøkk om dagen. Foto: Marie Grensbråten Lorvik / TV 2
TRAVELT: Hos den tradisjonsrike restauranten i Oslo sentrum, Grand Café, er det stort trøkk om dagen. Foto: Marie Grensbråten Lorvik / TV 2

Frokostrushet på Grand Café går mot slutten, og snart gjør de seg klare til lunsjservering.Til tross for økte kostnader på strøm, drivstoff, renter og mat, er det ofte fullbooket hos den tradisjonsrike restauranten i Oslo sentrum.- Det er ganske travelt hos oss. Det har vært en bra høst, sier daglig leder, Nathalie Bernhardsson.Restauranten tilbyr frokost, lunsj og middag. I tillegg er det en vinbar og vinkjeller rett under restauranten.- Noen kommer innom for å dr