fylkestur-kronprinsparet-F - Kronprinsessen tvitrer av glede på fylkestur

Folket ønsker dem velkommen, været er flott, ungene er med og fra kongeskipet sender kronprinsesse Mette-Marit fornøyde meldinger og bilder ut på Twitter.

De siste to dagene har kronprinsparet vært på fylkestur i Møre og Romsdal, og allerede torsdag formiddag sendte kronprinsessen ut første meddelelse:

– Jeg føler meg så heldig som bor i dette vakre landet vårt!

Meldingen på nettstedet Twitter ledsages av et bilde av Geirangerfjorden, tatt fra dekket på kongeskipet Norge.

Kort tid etterpå, mellom økter på det offisielle programmet, la hun ut bilde av kronprins Haakon og prins Sverre Magnus i en liten motorbåt. Prinsen er med på sin første fylkestur.

– Nå driver vi med seriøs båtkjøring, skriver kronprinsessen klokka 15.16.

Ti minutter senere sendte hun ut nytt bilde fra den samme båten, men med seg selv ved roret.

– Mamma får også prøve, tvitret hun der.

Dagen etter, var kronprinsesse Mette-Marit svært glad for at datteren også var med, og la ut bilde av prinsesse Ingrid Alexandra i «vikingskipet» Embla:

– Her er hun.

Prinsessen fikk sin debut på fylkestur i Fosnavåg og ble rodd i Embla tilbake til kongeskipet. Et større bilde av båten ble lagt ut etterpå med følgende melding:

– En eller annen var veldig glad for å få en uvanlig skyss hjem...

Kronprinsesse Mette-Marit legger ut twittermeldingene sine på engelsk og får kommentar fra alle kanter av verden. Noen av dem blir sågar besvart.

I tillegg blir kronprinsparets offisielle profiler på Facebook og Twitter hyppig oppdatert med meldinger og bilder. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2