Full etterforskning av mulig kidnapping

Politiet etterlyser mulige vitner og etterforsker den angivelige kidnappingene på Furuset i Oslo med uforminsket styrke.

Det var undervisningsinspektøren ved Gran skole som fredag ettermiddag ringte politiet og meldte fra om en kidnapping. Flere vitner skal ha sett at en voksen mann kom bakfra og tok kvelertak på en jente og siden dro henne med seg. Politiet ble varslet klokka 14, men selve bortføringen skal ha skjedd 13.15.

- Politiet etterforsker saken bredt og ber vitner som tror de kan ha sett noe som kan settes i forbindelse med dette om å melde seg, sier vaktleder Bernt Toverud ved kriminalvakten i Oslo.

Lørdag hadde fremdeles ingen savnetmelding kommet til politiet, men etterforskningen blir likevel opprettholdt.

- Selv små opplysninger folk tror ikke kan ha noen verdi, kan bli en viktig brikke i et puslespill politiet setter sammen, fortsetter Toverud.

Jenta skal være 9 eller 10 år, gå i 3. eller 4. klasse, ha lyst hår, rosa jakke og ryggsekk. Vitner har beskrevet henne som lys i huden, men ikke norsk. Den angivelige gjerningsmannen skal ha vært en lys, skallet mann med svart skinnjakke og svart lapp for øyet. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2