Fortsatt livstruende for 32-åring etter grov vold i Askim

Mannen som ble slått ned da han klaget på bråk i et nabohus i Askim natt til søndag, er fortsatt livstruende skadd.

To unge menn er pågrepet og vil bli framstilt for varetektsfengsling mandag.

32-åringen ble slått ned i Apalveien i Askim da han gikk bort til et nabohus og klaget over bråk fra en ungdomsfest som fant sted der. Mannen ble fløyet til Ullevål sykehus i Oslo, der han søndag kveld fortsatt lå til intensivbehandling med livstruende skader.

To menn i 20-årene er pågrepet i saken. De fremstilles for varetektsfengsling i Heggen og Frøland tingrett i Mysen mandag.

– De er siktet for legemsbeskadigelse med betydelig skade og for å ha vært flere i fellesskap om ugjerningen. Begge vil bli begjært fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, hvorav de to første ukene i isolasjon, sier politiadvokat Nora Ingebrigtsen i Follo politidistrikt til NTB.

32-åringen ble slått ned utenfor huset, og politiet fikk melding om saken klokka 00.15 natt til søndag.

– Vi har avhørt de som var på festen, og foretatt en rundspørring i nabolaget, men vi arbeider fortsatt med å klarlegge hendelsesforløpet. Vi fortsetter med avhørene og ber om at de som kan ha opplysninger i saken, tar kontakt med politiet, sier Ingebrigtsen.

Hun bekreftet at det ble drukket alkohol på festen, men ønsker ikke å si noe om hvilke skader 32-åringen er påført eller om noen av de involverte er kjenninger av politiet. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2