Flere menn etterlyst for voldtekt i Oslo

Politiet i Oslo har sendt ut en intern etterlysning av flere menn som er anmeldt for voldtekt av en kvinne i 20-åra natt til søndag.

Kvinnen oppsøkte Sentrum politistasjon søndag morgen i 6-tiden og fortalte at hun var blitt voldtatt i parkeringshuset under Grønlands Torg.

Tirsdag sendte politiet ut en intern politietterlysning av flere menn som er anmeldt for voldtekt av kvinnen, skriver VG.

– Vi har gått gjennom videoovervåking, og har funnet noen bilder som viser personene. Vi forsøker først med en intern identifikasjon i politiet, og hvis ikke det gir resultater vurderer vi å gå offentlig ut med bilder, sier politioverbetjent Kari-Janne Lid, som leder avsnitt for seksualforbrytelser i Oslo-politiet.

Ifølge VG ble kvinnen tidligere på kvelden kjent med fire menn og en kvinne på Oslo sentralstasjon. Senere gikk de videre og endte opp i parkeringshuset under Grønlands Torg. Det var på denne turen gjennom Storgata, Brugata og Vaterland at personene ble fanget opp av overvåkingskameraer.

Kvinnen har opplyst til politiet at mennene var i 20-åra og ikke av norsk opprinnelse. Kvinnen som var sammen med mennene, hadde nordisk utseende. (©NTB) (©NTB)

Mer innhold fra TV 2