Familien vurderer å etterlyse savnet kvinne

Politiet vet ikke hvor den savnede Bærums-kvinnen er, om hun er i live eller om bortføringshistorien er sann. Nå vurderer familien å gå ut med fullt navn og bilde.

Foreldrene til den 26 år gamle kvinnen var på ferie i hjemlandet Pakistan da datteren ringte politiet sist onsdag. Hun forklarte at hun var blitt tvunget ned i bagasjerommet på en bil, trolig en sedan, og framsto for politiet som svært redd.

Foreldrene er nå kommet hjem til Norge. Så langt har de ikke villet gå ut med fullt navn og bilde på datteren for å etterlyse henne. Det kan komme til å endre seg, sier politioverbetjent Olav Brubakk i Asker og Bærum politidistrikt.

– Vi vet at de tenker på det og vurderer å gjøre det. Foreløpig er kvinnen etterlyst internt hos politiet i Norge og gjennom Interpol, sier han til NTB.

Politiet jobber på spreng for å få et gjennombrudd i saken. De avhører vitner, forsøker å finne ut av elektroniske spor og ser etter fysiske spor der kvinnen skal ha blitt bortført. Så langt har de ingen klare spor å gå etter. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2