DREPT: Hamida Didovic (87) ble funnet død i leiligheten sin natt til 22. januar.  (Foto: Privat)
DREPT: Hamida Didovic (87) ble funnet død i leiligheten sin natt til 22. januar. (Foto: Privat)

Etterlyser bil og koffert etter Horten-drap

Politiet håper på nye tips om drapet på Hamida Didovic (87).

Politiet har også frigitt flere detaljer om tre menn som er etterlyst i saken.

– Vi håper nå å få inn nye observasjoner som kan settes i sammenheng med saken, sier politioverbetjent Sigbjørn Fevang i Vestfold politidistrikt til NTB.

Etterlyser fortsatt tre menn

De tre mennene ble sett gående bort fra leiligheten hvor den 87 år gamle kvinnen ble funnet drept 22. januar. Kort tid etter kom en bil i kjørende fra den retningen mennene forsvant. Politiet understreker at det ikke er fastslått at mennene har noe med bilen å gjøre, men at det heller ikke kan utelukkes.

– Vi har så langt ikke klart å identifisere disse tre mennene eller noen gjerningsperson i saken. Derfor fortsetter politiet å jobbe bredt med denne saken, sier Fevang.

Etterlyser stjålet koffert

Bilen som etterlyses er en personbil, muligens rød. Panseret er lengre enn bakparten, og politiet har frigitt en tegning som viser brede baklykter på bilen.

I tillegg ønsker politiet opplysninger om en mørk grå, gammeldags koffert som ble stjålet fra leiligheten. Innholdet i kofferten er ukjent.

Bar på en koffert

En av mennene som etterlyses er trolig i 20-årene, mens de andre to er i slutten av 20-årene eller begynnelsen av 30-årene. De tre mennene er tidligere etterlyst som vitner.

En av dem bar på en koffert, og politiet tror det dreier seg om kofferten som er savnet fra kvinnens leilighet. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2