«En kilde i uberørt natur i Sør-Norge, beskyttet mot forurensning av lag med fjell og is»

Her er kilden flaskevannet «Voss» markedsfører som en av planetens reneste. I kveld kl. 22.40 sender TV 2 dokumentaren om flaskevannets dristige plan for merkevarebygging.

PR TRIKS: På en sandbanke i Iveland kommune, langt fra is og fjell, ligger kilden flaskevannet Voss markedsfører som en av Norges reneste. Den samme kilden er drikkevannet til kommunen og brukes av innbyggere til alt fra bilvask og tannpuss til å skylle ned i toalettet og koke poteter. (Foto: Montasje  / TV 2)
PR TRIKS: På en sandbanke i Iveland kommune, langt fra is og fjell, ligger kilden flaskevannet Voss markedsfører som en av Norges reneste. Den samme kilden er drikkevannet til kommunen og brukes av innbyggere til alt fra bilvask og tannpuss til å skylle ned i toalettet og koke poteter. (Foto: Montasje / TV 2)
VOSSHoved
VOSSHoved

Konkurransen i flaksevannbransjen er knallhard. Mandag sendes Dokument 2-filmen «En dråpe luksus» hvor det ses nærmere på hvordan tøff merkevarebygging har gjort det mulig å selge flaskevann til en svært dyr literpris. Se dokumentaren «En dråpe luksus» på TV 2 mandag klokken 22.40. «Verdens reneste vann» Helt siden starten i 1998 har Voss Water blitt omtalt som en suksesshistorie, selv om de i store perioder har slitt med dårlig økonomi

Mer innhold fra TV 2