Elev slått i bakken av bjørk

Ei bjørk blåste torsdag ned og traff en elev i BI-parken i Sandvika. Den kraftige vinden skapte problemer også andre steder i Asker og Bærum, og i Oslo ble flere biler skadd av trær som falt over ende.

Fire elever sto sammen i BI-parken i Sandvika ved lunsjtider torsdag da vinden ble så sterk at et tre falt ned. En av elevene, en 19-åring, ble truffet.

– Ei bjørk falt ned over den ene eleven. Han klagde over smerter i ryggen og fikk et kutt i hodet, sier operasjonsleder Marlow Grandalen i Asker og Bærum politidistrikt til NTB.

19-åringen ble sendt til Sykehuset Asker og Bærum for undersøkelse.

– De tre andre som sto sammen med ham hørte knakelyder i forkant av at treet falt. Deretter så de treet falle over ham, sier Grandalen.

Politiet ble varslet om saken klokken 11.45. Grandalen fikk også meldinger om trær som falt ned andre steder i politidistriktet. Klokken 11.30 falt et tre ned i en vei på Haslum, og la seg over en strømledning. En tilsvarende episode skjedde i Gamle Drammensvei.

Også i Oslo førte den kraftige vinden midt på dagen til problemer. Ved operasjonssentralen får NTB opplyst at flere parkerte biler ble truffet av trær, blant annet i Pilestredet, i Sorgenfrigata og på Kalbakken. Ingen personer ble skadd. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2