Brudd mellom Canal Digital og TV 2

500.000 abonnenter i Canal Digital får ikke tilbake TV 2s nisjekanaler med det første. Det er ikke avtalt nye møter etter at fredagens forhandlinger brøt sammen.

– Forhandlingene så langt har ikke ført fram, og vi har ikke funnet grunn til å avtale tid for nye samtaler. Vi opplever dessverre dette som veldig vanskelig, sier kommunikasjonsdirektør Rune Indrøy i TV 2 til NTB.

Informasjonssjef Catharina Kokkim i Canal Digital Kabel-TV bekrefter bruddet mellom partene.

– Vi ønsker å komme fram til enighet med TV 2, men det er uklart hvem av oss som må ta initiativ til nye møter, sier Kokkim til NTB.

Krangelen om hvor mye Canal Digital skal betale for å distribuere TV 2s nisjekanaler, har pågått i snart et år. De krangler også om betalingen for hovedkanalen, selv om dette ble avgjort av kabeltvistnemnda i 2010.

Produkt- og strategidirektør Haakon Li Dragland i Canal Digital Kabel TV fortalte tidligere at de har gått til sak mot Kulturdepartementet og TV 2. Canal Digital mener avgjørelsen i kabeltvistnemnda fra 2010 var gal, og de har siden 2010 nektet å betale for TV 2-sendingene. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2