Den terrortiltalte Arfan Bhatti i Oslo tingrett sammen med Arild Holden (foran til høyre) og John Chr. Elden. T.v. den medtiltalte 28 åringens forsvarer, Morten Furuholmen.  (Foto: Scanpix)
Den terrortiltalte Arfan Bhatti i Oslo tingrett sammen med Arild Holden (foran til høyre) og John Chr. Elden. T.v. den medtiltalte 28 åringens forsvarer, Morten Furuholmen. (Foto: Scanpix)

Bhatti: - Hun visste ingen ting

Terrortiltalte Arfan Bhatti sier at TV 2-kjæresten ikke ville visst om han hadde planer, både fordi det ikke var noen planer og fordi han ikke ville fortalt henne hvis han hadde det.

- Hun visste ingen ting, hun var bare bekymret for at jeg skulle flytte til Pakistan, sa Bhatti i retten torsdag. - For det første var det ingen ting å vite, for det andre ville hun aldri aksptert det hvis jeg hadde lagt frem noen planer for henne, sier Bhatti. SMS-bevis En rekke tekstmeldinger og telefonsamtaler mellom Bhatti og TV 2-reporteren som han hadde et kjæresteforhold til, er lagt fram som bevis i rettssaken. Om kvelden den 17. s

Mer innhold fra TV 2