HEVDER SIN USKYLD: Stig Millehaugen mener han ikke står bak drapet på Young Guns lederen.  (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX, © OWE jk)
HEVDER SIN USKYLD: Stig Millehaugen mener han ikke står bak drapet på Young Guns lederen. (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX, © OWE jk)

Bergquist fengslet i fire nye uker

Oslo tingrett varetektsfengslet i dag drapssiktede Stig Bergquist i fire nye uker, opplyser politiadvokat Christian Hatlo i Oslo politidistrikt.

I forrige periode med varetekt satt Bergquist fengslet i fullstendig isolasjon med brev- og besøksforbud og hadde ingen tilgang til massemedier.

Politiet har nå opphevet kravet om isolasjon og forbud mot massemedier, men har opprettholdt kravet om brev- og besøksforbud, opplyser Hatlo til NTB.

Bergquist, som tidligere het Millehaugen, vil fremdeles ikke la seg avhøre av politiet.

- Tidligere har han begrunnet det med at politiet har etterforsket drapssaken for ensidig. Nå er begrunnelsen ifølge hans forsvarer, advokat Morten Furuholmen, at han etter isolasjonen er for syk til å kunne avhøres, sier Hatlo.

Bergquist er siktet for å ha drept Mohammed Javed (28) på Haugerud i Oslo 19. januar, men nekter for å ha noe med drapet å gjøre. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2