Barnehageansatt tilstår fire nye overgrep

En 23 år gammel barnehageansatt har under en befaring med politiet tilstått fire nye overgrep mot barn i Oslo og Bærum.

Ugjerningene fant sted i siste halvdel av august da mange barn ble antastet eller befølt av en mann på skoleveien eller på skolene de går på i Bærum og på vestkanten i Oslo. Mannen skapte frykt blant barn og voksne.

Les også: Tilnærmelser mot 27 småjenter i Oslo og Bærum

Dårlig kjent

Mannen ble pågrepet 9. oktober på Lambertseter i Oslo etter å ha forgrepet seg på to mindreårige jenter. Han innrømmet umiddelbart forholdene og seinere erkjente han flere overgrep, men husket ikke hvor de skjedde.

– Siktede er ikke så godt kjent i området. Derfor tok vi ham i forrige uke med på en befaring på aktuelle steder. Det medførte at han erkjente fire forhold til: To i Bærum og to i Oslo, sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby i Oslo politidistrikt til Aftenposten.no.

Seks forhold

Ett av de nylig tilståtte overgrepene skal ha skjedd ved Eiksmarka skole i Bærum. De to andre på Grindbakken og Huseby skoler i Oslo.

– Med de to på Lambertseter er vi nå oppe i seks forhold. Siktelsen er ikke utvidet ennå, siden vi ikke formelt har fått overført sakene fra Asker og Bærum politidistrikt, sier Hjort Kraby. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2