En bil ble dratt med da dette treet veltet i Rotevatn i Volda kommune. Bare flaks gjorde at treet ikke falt på huset i bakgrunnen.  (Foto: Anders Grimsrud Eriksen / TV 2)
En bil ble dratt med da dette treet veltet i Rotevatn i Volda kommune. Bare flaks gjorde at treet ikke falt på huset i bakgrunnen. (Foto: Anders Grimsrud Eriksen / TV 2)
«DAGMAR»: Et naust i Dalsfjorden på Sunnmøre måtte gi etter for de enorme naturkreftene som herjet søndag kveld.  (Foto: Vanja Skyer)
«DAGMAR»: Et naust i Dalsfjorden på Sunnmøre måtte gi etter for de enorme naturkreftene som herjet søndag kveld. (Foto: Vanja Skyer)

150 henvendelser til politiet om «Dagmar» på Sunnmøre

Knuste naust, ødelagte tak, synkende båter og veltede trær – Sunnmøre ble hardt rammet av hissige «Dagmar».

Nødetatene på Sunnmøre hadde en hektisk natt da «Dagmar» slo inn med full kraft i Møre og Romsdal søndag kveld. Sunnmøre politidistrikt mottok cirka 150 henvendelser i løpet av kvelden og natten tilknyttet orkanen. - Henvendelsene gjaldt naturskader og stengte veier på grunn av trær som hadde falt over veibaner og kraftledninger, sier operasjonsleder Ivar Inge Klefstad ved Sunnmøre politidistrikt. Løse gjenstander tatt av vin

Mer innhold fra TV 2