Full tomatkrig i Spania

Liker du ikke tomat har du ingenting å gjøre i den spanske byen Buñol.

TOMATKRIG: Den årlige tomatfestivalen, La Tomatina, går av stabelen i den spanske byen Buñol i Valencia den siste onsdagen i august hvert år. Elleville publikummere, både lokale og tilreisende, går berserk med store mengder tomater som de kaster på hverandre. 
 (Foto: HEINO KALIS/REUTERS)
TOMATKRIG: Den årlige tomatfestivalen, La Tomatina, går av stabelen i den spanske byen Buñol i Valencia den siste onsdagen i august hvert år. Elleville publikummere, både lokale og tilreisende, går berserk med store mengder tomater som de kaster på hverandre. (Foto: HEINO KALIS/REUTERS)

Onsdag gikk høydepunktet i den årlige tomatfestivalen, La Tomatina, av stabelen i den spanske byen Buñol i Valencia. Elleville publikummere, både lokale og tilreisende, går berserk med store mengder tomater som de kaster på hverandre. 125 tonn tomater Hvert år samles titusener av mennesker seg for å få ut tomataggresjonen. Mer enn 125 tonn tomater går med i gatekrigen. Turister tar med seg badebukse og svømmebriller og valfarter fra hele verden til den spans

Mer innhold fra TV 2