17 omkommet etter at turistbåt kantret i USA

17 personer har omkommet etter at en turistbåt kantret og sank nær byen Branson i den amerikanske delstaten Missouri torsdag kveld.

BÅTULYKKE: Nødetater leter på stedet der en turistbåt kantret i Table Rock Lake nær byen Branson i Missouri. Foto: Charlie Riedel / AP
BÅTULYKKE: Nødetater leter på stedet der en turistbåt kantret i Table Rock Lake nær byen Branson i Missouri. Foto: Charlie Riedel / AP

Myndighetene bekreftet tidligere fredag at elleve personer døde i ulykken, men dykkere har nå funnet ytterligere seks døde.

31 personer befant seg om bord i turistbåten eid av selskapet Ride the Ducks. Alle som var på båten er nå gjort rede for.

14 personer overlevde hendelsen, men sju av disse er skadd. Fire voksne og tre barn er ført til sykehuset Cox Medical Center.

– Det var ingenting man kunne gjøre, uttalte et vitne om de enorme bølgene som veltet båten, ifølge NBC News.

Myndighetene har ikke offentliggjort hvem som har omkommet, men ifølge NBC News er det barn blant de døde.

Ulykken skjedde da det blåste kraftig på Table Rock Lake nær Branson. Ifølge The National Weather Service var det vindkast på opptil 28 meter per sekund, en vindstyrke som tilsvarer full storm.

Politisjef Doug Rader har uttalt at han tror det var redningsvester om bord på båten, men at det var uklart hvorvidt de var brukt.

(©NTB / TV 2)

Mer innhold fra TV 2