BLE BITT: Valpen Todd ble bitt av klapperslangen i stedet for eieren. Nå er han på bedringens vei. Bildene gjengis med tillatelse. Foto: Privat
BLE BITT: Valpen Todd ble bitt av klapperslangen i stedet for eieren. Nå er han på bedringens vei. Bildene gjengis med tillatelse. Foto: Privat

Paula tråkket nesten på klapperslangen, men ble reddet av hunden Todd (6 mnd.)

Nå blir Todd hyllet for heltegjerningen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag morgen gikk Paula Godwin tur med hundene sine, Copper og Todd, i utkanten av Phoenix i den amerikanske delstaten Arizona.

Men turen ble ikke helt som Godwin – eller hundene – hadde sett for seg.

På Facebook skriver Godwin at hun nesten tråkket på en klapperslange. Heldigvis var ikke hjelpen langt unna.

– Min helt av en valp, Todd, reddet meg. Han hoppet rett foran beinet mitt, hvor jeg helt sikkert hadde blitt bitt. Dette er hvordan en helt ser ut. Vær så snill og be en liten bønn for min søte helt, skriver hun i innlegget.

So this morning was up bright and early to go on a hike on 7 th street carefree . It was a beautiful morning but as we...

Publisert av Paula Godwin Fredag 29. juni 2018

Resultatet ble at Todd ble bitt i stedet. Godwin har lagt ut flere bilder av hunden på Facebook, som viser at han har fått skader i snutepartiet.

Til radiostasjonen KTAR News 92.3 FM sier Arizona-kvinnen at Todd ble raskt bitt av klapperslangen. Hun plukket deretter opp valpen og begynte å løpe nedover bakken med Copper. 20 minutter senere var de hos veterinæren, hvor Todd fikk motgift.

Ifølge den lokale radiostasjonen la Godwin ut bildene for å advare andre hundeiere, og historien er nå blitt omtalt av medier i en rekke forskjellige land.

Også i sosiale medier får hunden oppmerksomhet.

– Hunder blir ikke kalt menneskets beste venn for ingenting! Todd reddet eieren fra å bli bitt av en klapperslange – ved å bli bitt selv. Ekte lojalitet på sitt beste, skriver Alanna Martella, en journalist fra Indianapolis, på Twitter.

Også hundeieren har fått med seg den massive oppmerksomheten.

– Det er overveldende, men dyr har en spesiell plass i mange menneskers hjerter. Jeg er glad for å hedre Todd, skriver hun i melding til TV 2.

Ifølge eieren er Todd nå på bedringens vei, og hevelsene er i ferd med å gå ned.