Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge dansk politi skjedde hendelsen onsdag 13. juni mellom klokken 18.00 og 20.30.

– Jenta ble lokket inn i mannens bil i Vinderup nord for Holstebro og kjørt til et ukjent gjerningssted, skriver politiet i en pressemelding.

Mannen skal ha kjørt rundt med jenta i over to timer.

Forsvant sporløst

Danske TV 2 skriver at 34-åringen ble fremstilt for varetektsfengsling i fire uker. Mannen er siktet for voldtekt og frihetsberøvelse, men nekter straffskyld.

Dette er ikke første gang den danske mannen er i politiets søkelys.

I 2016 forsvant Emilie Meng sporløst da hun var på vei hjem fra en bytur med sine venninner.

Fengslet og løslatt

Halvannen måned etter den mystiske forsvinningen ble 34-åringen fengslet og siktet for drapet. Etter at politiet hadde undersøkt bilen hans, og angivelig konstatert at han ikke hadde vært i Korsør, hvor den siste observasjonen av Meng ble gjort, ble han løslatt igjen. Uten å ha vært stilt for retten. Det skriver danske BT.

Men 34-åringen står fortsatt siktet for drapet av den 18 år gamle jenta. Meng ble funnet drept i en innsjø i Borup på julaften 2016, et halvt år etter hun forsvant.

– Politiet har ikke frafalt siktelsen mot min klient i forbindelse med Emilie Meng-saken, men det forventer jeg skjer, sier mannens forsvarer, Jesper Gad, til BT.

– Motbydelig forbrytelse

Etterforskningsleder i Meng-saken, Søren Ravn-Nielsen, har ifølge BT ingen kommentar til forbindelsen mellom voldtektssaken av den 9 år gamle jenta, og Emilie Meng-saken.

10. juli er det to år siden Meng forsvant. Fortsatt er det ingen som er stilt for retten i det politiet omtalte som en motbydelig forbrytelse.