FEIRET MED KONFETTI: Giga-familien offentliggjorde nyheten på sin egen YouTube-konto.
FEIRET MED KONFETTI: Giga-familien offentliggjorde nyheten på sin egen YouTube-konto. Foto: Instagram

Sa barn nummer 20 skulle bli deres siste. Nå er hun gravid igjen

Englands største familie blir enda større.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ekteparet Sue (42) og Noel Radford (46) ligger ikke på latsiden. Nå venter de sitt 21. barn sammen.

Deres første barn, Chris, kom til verden for 28 år siden, da Sue var 14 år gammel. Paret bestemte seg for å beholde barnet tross sin unge alder, siden de begge selv hadde blitt adoptert bort da de ble født og ikke ønsket dette for deres sønn.

Det purunge foreldreparet flyttet sammen og giftet seg i årene som fulgte, og tre år senere fikk de datteren Sophie.

Etter dette har det produktive ekteparet nærmest reist i kontinuerlig skytteltrafikk til og fra fødestuen.

Det er ikke lenge siden paret uttalte at sønnen Archie, som ble født i september i fjor, ville bli deres siste barn.

– Vi er enige om at det holder nå. Jeg synes det er leit, men nå kan vi komme oss videre og nyte tiden med barna, sa Sue da, ifølge Daily Mail.

Avslørte kjønnet

Men tirsdag kom kontrabeskjeden. Et ultralydbilde på familiens offisielle Instagram-konto bekrefter at Sue er gravid igjen, skriver Sky News.

– Vi kan ikke vente til vi kan ønske deg velkommen til familien, vår dyrebare, lille skatt, heter det i meldingen fra familien.

Paret har også lagt ut en YouTube-video der de andre barna blir bedt om å gjette babyens kjønn, før det til slutt blir avslørt at de venter ei jente i november.

Det nye tilskuddet til familien må se seg pent nødt til å kjempe om foreldrenes oppmerksomhet med søsknene Chris (29), Sophie (24), Chloe (22), Jack (21), Daniel (19), Luke (17), Millie (16), Katie (15), James (14), Ellie (13), Aimee (12), Josh (10), Max (9), Tillie (7), Oscar (6), Casper (5), Hallie (2), Phoebe (22 måneder) og Archie på åtte måneder.

Familien under dåpen til Archie:

Love this picture 😍

A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on

For ikke å glemme at Sue og Noel også har barnebarn å ta seg av, ettersom eldstedatteren Sophie har rukket å få tre barn.

Hektisk hverdag

Storfamilien, som bor i et stort hus i Morecambe i Nordvest-England, har tidligere fortalt om hvordan den meget hektiske hverdagen forløper, skriver Daily Mail.

Familien driver et bakeri, og etter en grytidlig start på dagen, vender Noel tilbake til huset kl 07.45 for å frakte barna til barnehagen og skoler. Alle deres skoleuniformer blir vasket og lagt frem kvelden i forveien, og frokosten må spises i to bordsettinger.

Seks av barna går på samme skole ti minutter unna familiens bolig, men fem av de litt eldre barna går på en annen skole. Familien har sin egen skolebuss, og kan benytte kollektivfeltet siden de er flere enn ni passasjerer.

Samtidig er parets tre yngste barn hjemme med Sue, mens Oscar blir sendt i barnehagen på ettermiddagen.

30 flasker vaskemiddel

Det er langt fra billig å drive en så stor husholdning, selv om familien drar nytte av stordriftsfordeler og spesialavtaler.

Familien kjører ni vaskeprogrammer hver dag og bruker 30 flasker med vaskemiddel hver måned. Det går med fire doruller hver eneste dag.

Likevel klarer familien seg på et matbudsjett på rundt 3000 kroner i uken. Den ukentlige handlelisten inkluderer blant annet 18 kartonger med melk, tre liter jus og tre pakker med frokostblanding.

Det mye pasta og stuinger, og de har dessuten spesialavtaler med den lokale slakteren og grønthandleren. Paret sier de er helt gjeldfri.

Kveldsstellet begynner klokken seks på kvelden. De yngste blir lagt klokka sju, mens de eldste er oppe til ni. Sue og Noel sier de er i seng til ti.