Her stjeler ranerne luksusklokka til Erik

ÅSTED NORGE (TV 2): Erik Aareskjold ble fraranet et Rolex-ur til 70.000 kroner da han var på vei hjem fra konsert. Nå går politiet ut med overvåkingsvideo av hendelsen i håp om å få tatt ranerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er natt til fredag 20. april. Erik Aareskjold går gjennom sentrumsgatene i Stavanger på vei hjem fra en konsert når to personer tar kontakt med ham.

De tre snakker om det fine vårværet i byen, før samtalen plutselig tar en dramatisk vending. Deler av basketaket som oppstår blir fanget på overvåkingskamera.

– Han ene begynner å dra meg i klokka. Så sier jeg: «Nei, det er min.» Så ser jeg i sidesynet at han ene tar opp en tapetkniv, eller et eller annet, og så bare nøkker han, sier Aareskjold til Åsted Norge.

De to mennene stikker av med klokken hans, en Rolex til 70.000 kroner. Aareskjold ender med kutt i hånden.

– Jeg tenkte at dette skjer ikke. Du ser jo på film at folk blir ranet, men du tror ikke at det skal skje deg i din egen by. Etterpå kom skjelven, for man støkker jo. Man tenker konsekvenser, og på de hjemme og sånne ting. Med barn og den slags, sier Aareskjold.

BLE RANET: Erik Aareskjold ble frastjålet klokken han hadde på armen. Foto: Thommas Husevik/Åsted Norge
BLE RANET: Erik Aareskjold ble frastjålet klokken han hadde på armen. Foto: Thommas Husevik/Åsted Norge

I kveldens Åsted Norge går politiet ut med overvåkingsvideoer av ranet, og etterlyser de to mennene. De ønsker også å komme i kontakt med en kvinne som gikk sammen med de to like før hendelsen. Aareskjold beskriver de to som velkledde, og opplyser at de snakket norsk.

– Jeg håper jo nå at politiet får nok tips. At de får tatt disse skurkene. Vi bor jo i en trygg by, og det skal det fortsatt være, så jeg håper bare de klarer å ta disse her, sier Aareskjold.

ETTERLYSES: Politiet i Stavanger etterlyser nå disse to personene. Foto: Overvåkingsvideo/Åsted Norge
ETTERLYSES: Politiet i Stavanger etterlyser nå disse to personene. Foto: Overvåkingsvideo/Åsted Norge