UROLIGE FORBEREDELSER: Meghan Markle skal snart gifte seg med prins Harry. Nå har også faren Thomas kommet i søkelyset for en uheldig hendelse.
UROLIGE FORBEREDELSER: Meghan Markle skal snart gifte seg med prins Harry. Nå har også faren Thomas kommet i søkelyset for en uheldig hendelse. Foto: AFP/Stella Pictures

Beskylder Meghan Markles far for samarbeid med paparazzi

Overvåkningsbilder skal vise Thomas Markle som samarbeider med en fotograf om snikfotografier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bråket rundt prins Harrys kommende ektefelle Meghan Markles familie fortsetter.

Etter at stebroren tidligere advarte prins Harry (33) mot å gifte seg med søsteren, for deretter å beklage dette, er det nå faren Thomas Markle (73) som stjeler overskriftene.

Den britiske storavisen Mail on Sunday publiserte søndag overvåkningsbilder fra en internettkafé som skal vise Markles far mens han samarbeider med en britisk paparazzifotograf i Rosarito i Mexico, der Markle bor.

Fotografen Jeff Rayner solgte tidligere i mai bilder som viste Markle sittende på en internettkafé mens han surfet på internett og leste nyhetssaker om datteren og prins Harry.

– Kom og gikk sammen

Bildene fremsto som om de var tatt uten at Markle visste om det, mens overvåkningsvideoen fra Omega internettkafé fra 27. mars viser at de to i virkeligheten samarbeidet om fotoseansen, skriver Daily Mail.

Markle og fotografen snakker sammen og koreograferer bildene i mer enn ni minutter, skriver avisen.

– Mannen og fotografen kom inn sammen. De var der ikke lenge, kanskje rundt ti minutter, og så dro de sammen. Jeg syns det var rart at de tok bilder her inne. Det er et uvanlig sted å ta bilder, sier Jessica Anaya, som driver internettkafeen til avisens reportere.

INNEHAVER BEKREFTER: Kvinnen som driver internettkaféen Omega i Rosarito i Mexico, sier Meghan Markles far og paparazzifotografen Jeff Rayner samarbeidet om fotografering 27. mars i år.
INNEHAVER BEKREFTER: Kvinnen som driver internettkaféen Omega i Rosarito i Mexico, sier Meghan Markles far og paparazzifotografen Jeff Rayner samarbeidet om fotografering 27. mars i år. Foto: Stella Pictures

Tok bilder på Starbucks

Flere stillbilder fra overvåkningsvideoen viser at de to snakker sammen, blant annet ved skranken på internettkaféen.

I bildeserien, som Jeff Rayner nylige solgte til flere bildebyråer og aviser som dokumentasjon på at faren forberedte seg til bryllupet, finnes det også bilder av Thomas Markle på en Starbucks-kafé i Rosarito.

Også disse bildene, der Markle leser en bilde-guidebok for Storbritanna som heter «Images of Britain», fremstår som om de er tatt uten hans vitende.

Ifølge Mail on Sunday ble bildene solgt for så mye som én million kroner, men avisen har ikke klart å få svar på om Meghan Markles far fikk betalt for sin angivelige delaktighet.