– Voldtok kvinne og mishandlet samboeren sin i over et år

Politiet rykket ut til festbråk og pågrep den tidligere realitydeltakeren. Nå er han tiltalt for en voldtekt som skal ha skjedd under én time før pågripelsen.

«Du burde vite hvem jeg er og hva jeg gjør, la meg gå eller så kommer du til å slite».

Det skal den nå tiltalte mannen i 20-årene ha sagt til en politimann, mens han fikk håndjern rundt håndleddene, før han sparket til et stuebord som nesten traff en annen betjent.

Politiet hadde rykket ut til festbråk i en leilighet i Oslo, og mannen ble pågrepet. Hendelsen skjedde i november 2015.

Senere fikk politiet inn en anmeldelse fra en kvinne som hevder at hun ble voldtatt av mannen under én time før han ble pågrepet, på samme adresse.

Ifølge tiltalen skal han ha slått kvinnen flere ganger i ansiktet og holdt henne fast, før han voldtok henne.

Tiltalt for mishandling

Påtalemyndigheten mener at den angivelige voldtekten fant sted på festen i Oslo, der flere personer var samlet, opplyser statsadvokat Asbjørg Lykkjen overfor TV 2.

Mannen har tidligere vært deltaker i et realityprogram på TV3.

Han er også tiltalt for å ha mishandlet samboeren sin. Påtalemyndigheten mener at volden pågikk i over et år, og den beskrives som «både fysisk og psykisk».

Ifølge tiltalen skal han ha slått, sparket og lugget henne, i tillegg til å knuse gjenstander i leiligheten deres.

Dømt fem ganger

Tiltalte har nå sittet varetektsfengslet sammenhengende siden mars i fjor, opplyser statsadvokaten.

I tillegg til voldtekt, vold mot samboeren og forulempning av og trusler mot politiet, må mannen svare for et tilfelle av fyllekjøring og for å ha kjørt uten førerkort fem ganger.

Mannens forsvarer, Anne Marstrander-Berg, sier til TV 2 at hennes klient nekter straffskyld for voldtekt og vold i nære relasjoner, i tillegg til de mest vesentlige andre punktene i tiltalen.

Saken kommer opp for Oslo tingrett i august.

Tiltalte er domfelt flere ganger tidligere, blant annet for oppbevaring og salg av narkotika, trusler mot politiet og veskenapping.