Mann (21) funnet død i Nidelva i Trondheim

Søndag morgen ble en mann funnet omkommet i kanalen nedenfor Bakke Bru i Trondheim. Politiet har konkludert med at det er den 21 år gamle mannen som ble meldt savnet lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Vi vet ikke hva som har skjedd. Lørdag ble en mann på 21 år meldt savnet, og vi har nå konkludert med at mannen som er funnet er den savnede 21-åringen, sier operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt, Ebbe Kimo, til TV 2.

En stund var det ikke bekreftet at den omkomne er den savnede 21-åringen, men politiet opplyste tidlig til NTB at mannens klesdrakt og legitimasjon tydet på at det var ham.

– Vi har satt igang etterforskning, for å konkludere med hva som er dødsårsak. Men det er ingenting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt, sier Kimo.

21-åringen ble meldt savnet av venner da de ikke hadde hørt fra ham siden 01-tiden natt til lørdag. Mannen er student i en annen by og var på helgebesøk, skriver Adresseavisen.

De siste observasjonene av mannen ble gjort ved Nidelva. Trøndelag brann- og redningstjeneste og Røde Kors søkte derfor natt til søndag etter mannen i og ved elva.

Det var like etter klokken 6 søndag morgen at meldte politiet på Twitter at en mann var blitt funnet omkommet i kanalen nedenfor Bakke Bru ved Nidelva klokken 3.40. Mannen ble funnet av Røde Kors.

Mannen skal obduseres, og den foreløpige rapporten vil sannsynligvis være klar innen en uke.

21-åringens pårørende er varslet.

(©NTB/TV 2)