ROSER OG UNNSKYLDNING: Flere Atherton-kvinner klødde seg i hodet da de fikk disse rosene levert på døra til foreldrenes pub.
ROSER OG UNNSKYLDNING: Flere Atherton-kvinner klødde seg i hodet da de fikk disse rosene levert på døra til foreldrenes pub. Foto: Carrie-Ann Skivington/Facebook

18 jenter fikk roser levert på mystisk vis – nå har én av dem endelig løst gåten

En engelsk mann skulle be en kvinne om unnskyldning for at han var for pågående på Facebook. Derfor sendte han roser til 18 forskjellige kvinner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

18 jenter i byen Atherton i Manchester har lenge klødd seg i hodet etter å ha blitt tilsendt roser fra en fremmed mann, skriver Manchester Evening News.

Jentene har ikke visst om hverandre før nå – etter at Natasha Paige Freeborn 31. januar skrev et innlegg på Facebook-gruppen Atherton Residents Associations, på jakt etter mannen som sendte henne rosene.

«Er det andre pubber som har mottatt «postboks-blomster»? De som ble sendt til The Punchbowl var adressert til eierens datter, så jeg åpnet dem... Fordi det er meg. I den var en seddel hvor det stod «Unnskyld». Merkelig», lød meldingen.

Natasha fikk fort nyss i at hun ikke er den eneste datteren av en pubeier som har fått tilsendt roser, som ifølge lokale medier var verdt rundt 400 kroner.

SKJØNTE INGENTING: Det var dette Facebook-innlegget som startet jakten på personen som sendte roser til 18 forskjellige kvinner i Atherton. Foto: Skjermdump
SKJØNTE INGENTING: Det var dette Facebook-innlegget som startet jakten på personen som sendte roser til 18 forskjellige kvinner i Atherton. Foto: Skjermdump

– Desperat etter å unnskylde seg

Flere jenter har nå skrevet innlegg på Facebook-siden, hvor de forteller at også de har fått roser levert til foreldrenes pub.

«Jeg ble så glad for at noen sendte meg blomster – helt til jeg fant ut av at de ikke var til meg, men fra en, hvem han nå er, som er desperat etter å unnskylde seg, siden han sender blomster til alle pubber», skriver en kvinne.

Til og med blomsterbudet som har kjørt rundt med de mange bukettene har kommentert innlegget.

«Jeg er budet som leverte dem i dag. Si til ham at han ikke skal gjøre det igjen. Lol. Jeg måtte gå inn i nesten alle pubber i Atherton».

Carrie-Ann Skivington er datteren til eieren av pubben Pendle Witch, og også hun har fått roser av den ukjente mannen.

– Det er enten veldig creepy, eller veldig romantisk. Å sende til to eller tre pubber ville vært greit. Men 18? Det er litt for mye, sier hun til lokalavisa.

KOM MED SVARET: Det var Lyndsey Murray Sapiente rosene skulle til. Foto: Facebook
KOM MED SVARET: Det var Lyndsey Murray Sapiente rosene skulle til. Foto: Facebook

Maste om date

Lyndsey Murray Sapiente, som er datteren til eieren av pubben Taphouse i Atherton, har nå løst mysteriet.

Hun sier til avisa at blomstene kommer fra en mann hun fikk kontakt med via Facebook, og som har invitert henne ut flere ganger. Hver gang har hun takket nei.

Til slutt blokkerte hun ham på Facebook. Det eneste mannen visste om henne, er at faren hennes eier en pub i Atherton.

Lyndsey sier til Manchester Evening News at hun aldri har møtt mannen personlig, og at hun ble svært overrasket da hun fikk høre om alle rosene som var sendt til kvinner i hele byen.

– Han hadde ikke trengt å gjøre det. Han har ikke gjort noe galt. Jeg er bare ikke på utkikk etter noe, sier hun, og forteller at hun har ringt mannen for å takke for blomstene – men at hun ikke kommer til å fjerne blokkeringen på Facebook.