GRÅT AV GLEDE: Den godhjertede togpassasjeren fikk Ella til å gråte av glede. Sisteårsstudenten slet økonomisk, da hun fikk en utrolig overraskelse.
GRÅT AV GLEDE: Den godhjertede togpassasjeren fikk Ella til å gråte av glede. Sisteårsstudenten slet økonomisk, da hun fikk en utrolig overraskelse. Foto: Privat

Ella (23) sovnet på toget – våknet til utrolig overraskelse

Nå etterlyser studenten den fremmede togpassasjeren som etterlot seg en gave.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ella Johannessen fra Leeds i England opplevde nylig en utrolig gavmildhet på toget.

I en Facebook-post skriver Johannessen at hun var på vei til Leeds fra London, da hun pratet med moren sin på telefonen.

«Jeg fant et sete og ringte moren min. Jeg var ganske stresset og bekymret for min økonomiske situasjon, og forsøkte å finne ut hva som hadde skjedd med 35 pund som var blitt overført til meg», skriver Johannessen.

Sovnet

Etter telefonsamtalen sovnet 23-åringen. En halvtime senere våknet hun igjen – og oppdaget overraskelsen som lå gjemt i en serviett på fanget hennes. Gaven tyder på at noen må ha overhørt hennes telefonsamtale om økonomien.

«Inne i servietten lå det 100 pund (rundt 1.000 norske kroner). Jeg begynte å gråte, fordi jeg var utrolig takknemlig for omtanken for en person man ikke engang kjenner», skriver hun.

«Etter 18 grusomme måneder hvor jeg har mistet faren min og begge foreldre hans, viste dette meg at det er godhet og snille mennesker i verden», skriver hun.

Til BBC forteller Johannessen at hun pådro seg gjeld etter at hun bestemte seg for å slutte i deltidsjobben sin, for heller å fokusere på studiene.

Etterlyser togpassasjer

Johannessen vet ikke hvem som plasserte pengesedlene i fanget hennes. Nå etterlyser hun den gavmilde togpassasjeren.

«Jeg ønsker å bringe din godhet videre. Jeg vil si takk til personen som ga meg denne gaven, og jeg håper at du en gang ser dette».

Facebook-posten er hittil delt nesten 30.000 ganger.