Det er kolonnekjøringer og stengte veier flere steder i Sør-Norge.

Alle fjelloverganger er kolonnekjørt eller stengt. Sent lørdag ble også E6 over Dovre stengt på grunn av uvær, melder Statens Vegvesen.

Sjekk oppdaterte veimeldinger her

Obs-varsel

Det er sendt ut obs-varsel for Rogaland, Hordaland og deler av Sogn og Fjordane om sterk vind lørdag kveld. Natt til søndag kan det bli liten storm langs kysten med vindkast opp til 30 meter per sekund inn over land.

– Løse gjenstander som trampoliner og hagemøbler kan blåse av gårde. Vær forsiktig når du ferdes utendørs, står det i obs-varselet.

Vind skaper problemer

Flere steder i Bergen har folk fått merke vinden. En butikkansatt i Bergen er kjørt til sykehus for sjekk etter at hun skulle fjerne et skilt. Skiltet ble tatt av vinden og blåste med seg kvinnen.

Arbeidsulykken skjedde utenfor REMA 1000 i Straumevegen lørdag ettermiddag, melder Vest politidistrikt på Twitter. Den 23 år gamle kvinnen ble blåst inn mot en bil og klaget over smerter i hode og nakke. Derfor ble hun kjørt i ambulanse til Haukeland sykehus for en sjekk.

På Laksevåg senter raste taket ved en av hovedinngangene lørdag ettermiddag. Driftssjef Trond Pedersen sier til Bergens Tidende at det antakelig er på grunn av vinden. Ingen ble skadd.

Dødsulykke på dårlig føre

I Rogaland er det svært dårlige kjøreforhold. Føreren av en personbil omkom i en frontkollisjon med en brøytebil på E39 lørdag.

(©NTB)