Det som skulle være en god gjerning, kan endte med å koste et eldre amerikansk ektepar flere tusen kroner.

Meningen var at paret, som er fra Middleton i Massachusetts, skulle støtte et veldedig formål og gi et lokalt kjøkken en god del av de hermetiske tomatsuppene sine, av merket Campell's.

Ekteparet hadde glemt en liten, men svært viktig detalj, skriver Fox News:

At de hadde brukt å gjemme sparepengene sine i én av boksene, som var en sparebøsse formet som en tomatsuppeboks fra nettopp Campbell's.

– Du kunne skru ut bunnen, og boksen hadde 20.000 kroner i seg, og det var en kombinasjon av 100- og 50-dollarsedler, sier parets datter Amanda Mattucio til Boston 25 News.

Hun forteller at foreldrene oppdaget tabben da de skulle legge mer penger i sparebøssen.

– Da de ville legge flere penger i en boks, gikk det opp for dem at de hadde donert boksene bort, sier parets datter Amanda Mattucio til nettstedet.

Og:

– Jeg håper at den som måtte finne pengene vil levere dem tilbake.

Umulig å finne igjen

Mattucio forteller at faren hennes håper at den som finner pengene, virkelig trenger dem. Hvis det er tilfellet, mener han at de få beholde pengene.

Ifølge Frank Leary, som driver kjøkkenet ekteparet ga suppeboksene til, Middleton Food Pantry, ukentlig mottaker flere hundre suppebokser, og sier at det derfor vil være umulig å finne igjen de aktuelle boksene med penger i.

– Det hadde vært så fint å finne boksen. Den store summen er et stort, stort tap for alle. For alt jeg vet, står Campbell's-tomatsuppen i noens skap akkurat nå, og de vet ikke engang om det, sier Leary.