– Sammen gir de det britiske kongehus en ny dimensjon!, sier TV 2s begeistrede kongehusekspert, Kjell Arne Totland.

Det forlovede paret ble møtt av et stort antall entusiastiske skuelystne da de besøkte radiostasjonen Reprezent i Brixton sør i London tirsdag. Radiostasjonen hjelper barn og unge med et godt fritidsalternativ, og er et av mange veldedige prosjekter kongehuset støtter.

Den amerikanske skuespilleren som skal gifte seg med Harry i Windsor slott i vår for voldsom oppmerksomhet om dagen. Etter besøket i dag får hun ros fordi hun bar en langermet sort genser fra billig-kjeden Marks & Spencer.

SNART GIFT: På forlovelsesbildene bar Meghan en kjole til en halv million kroner. Tirsdag hadde hun Marks & Spencer-genser. Foto: Alexi Lubomirski/Courtesy Of Kensington Palace via REUTERS
SNART GIFT: På forlovelsesbildene bar Meghan en kjole til en halv million kroner. Tirsdag hadde hun Marks & Spencer-genser. Foto: Alexi Lubomirski/Courtesy Of Kensington Palace via REUTERS

Et tydelig svar på kritikken etter at hun på forlovelsesbildet bar en luksuskjole fra Ralph & Russos som ifølge Daily Mail koster en halv million kroner.

Totland forklarer at den amerikanske skuespilleren tar tydelige steg inn i sin nye rolle.

– Meghan Markle har i dag slettet både sin populære Instagramkonto og Twitter-kontoen hun har hatt i mange år. Et tydelig tegn på at hun nå går inn i en ny rolle som medlem av den britiske kongefamilien, sier han.

God tid til fansen

Prins Harry og Meghan tok seg god tid med publikum ved avreisen fra radiostasjonen. Istedenfor å gå i bilen, gikk de over for å hilse på de mange fremmøtte. De håndhilste, pratet og stilte opp på selfies.

– Harry og Meghan hadde selv tatt initiativ til å få besøke den lille radiostasjonen i Brixton. Så er det da også et prosjekt helt i parets ånd, drevet av og for farget ungdom i et utsatt område i London.

Besøket ble en overveldende suksess både for vertskap og gjester, mener Totland.

– Selv er jeg mest imponert over Meghan Markle som tar all viraken så naturlig og ekte. Og så er jeg sjarmert av en tydelig stolt og forelsket prins Harry som igjen og igjen legger en beskyttende arm rundt henne, sier han.