Fredag 29. desember: Janne Jemtland blir sist observert ved Ellevsætervegen 641 i Brumunddal ved 02-tiden.

Jemtlands ektemann har forklart at de to tok taxi hjem til familiens hjem i Brennliroa etter en fest på forsamlingshuset Veldrom.

Ved 05.50-tiden slår mobiltelefonen hennes inn på en basestasjon i Brumunddal sentrum. Dette er det siste sporet etter 36-åringen.

Lørdag 30. desember: Jannes ektemann kontakter politiet klokken 09.26. Politiet oppfatter ikke meldingen som akutt eller bekymringsfull. Politiet gjør en avtale med ektemannen om at han skal ta kontakt på nytt om 36-åringen ikke kommer til rette.

Søndag 31. desember: Ektemannen kontakter politiet på nytt. Janne får formelt status som savnet, og det settes i gang søk etter kvinnen.

Tirsdag 2. januar: I samråd med pårørende går politiet ut med navn og bilde av den savnede 36-åringen.

Torsdag 4. januar: Politiet finner blodspor i Fagerlundveien i Brumunddal. Det viser seg at blodet tilhører Jemtland.

Lørdag 6. januar: Politiet finner blodspor i Lillehaugveien i Brumunddal. Det er cirka én kilometer fra det første funnet av blodspor.

Arbeidet på funnstedet i Fagerlundveien i Brumunddal fortsetter. Politiet ber Kripos om hjelp i etterforskningen. Begge blodfunnene er gjort i veikanten.

Søndag 7. januar: Politiet bekrefter at blodet fra det andre funnstedet også kommer fra Janne Jemtland. Et større søk gjennomføres på et jorde i nærheten av stedene der blodet ble funnet. Politiet brukte her en gravemaskin for undersøke en gjødselhaug.

Det er innført fly- og droneforbud i området i en radius på 5 kilometer fra søkeområdet med en høyde på 2500 fot.

Mandag 8. januar: Innlandet politidistrikt opplyser i en pressemelding at saken etterforskes bredt med bistand fra Kripos. Politiet gjennomfører ytterligere undersøkelser i området.

Ingen er siktet eller mistenkt i saken.

– Politiet har foretatt omfattende rundspørringer i området og vil fortsette de neste dagene, heter det i pressemeldingen.

Onsdag 10. januar: Et helikopter settes inn i søket. Søket intensiveres rundt Jemtlands hjem, og området sperres for ferdsel. Politiet bruker både hundepatruljer og terrengkjøretøy i søket.

Fredag 12. januar: Politiet undersøker Jemtlands eiendom. Spor som sikres på eiendommen fører til at Jemtlands ektemann pågripes og siktes for drap. Ektemannen nekter straffskyld etter siktelsen.

Lørdag 13. januar: Politiet gjennomfører søk etter Janne i Braskereidfoss i Våler kommune. Søkene skjer på bakgrunn av opplysninger som har kommet fram det siste døgnet, opplyser politiet.