FBI ønsker å komme i kontakt med denne kvinnen, etter at tre år gamle Mariah Woods forsvant fra sengen sin natt til mandag.
FBI ønsker å komme i kontakt med denne kvinnen, etter at tre år gamle Mariah Woods forsvant fra sengen sin natt til mandag. Foto: Onslow County Sheriff's Office

Mariah-mysteriet: FBI etterlyser denne kvinnen

Lokalt politi og FBI etterlyser denne kvinnen etter at tre år gamle Mariah Woods forsvant fra sengen natt til mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Store letemannskaper har lett etter Mariah Woods (3) i Jacksonville, North Carolina, siden mandag.

Moren, Katie, har i en tårevåt appell bedt mulige kidnappere om å få datteren sin tilbake.

Hun har forklart at hun la datteren søndag, og så til henne siste gang klokken 23 om kvelden. Da hun gikk inn på soverommet hennes klokken 06 om morgenen, var jenta borte, ifølge moren.

FBI og den lokale sheriffen har lagt ut bilder fra et overvåkingskamera på en WalMart, av en kvinne som bærer på et barn som ligner på Mariah.

Tre år gamle Mariah Woods er savnet i North Carolina FOTO: FBI
Tre år gamle Mariah Woods er savnet i North Carolina FOTO: FBI

Overvåkingsbildene ble tatt mandag morgen i Morehead City, som ligger en times kjøretur unna Jacksonville.

«Politiet ønsker å finne ut hvem dette barnet er. All informasjon kan være avgjørende», skriver politiet i Onslow County på sin facebookside.

Utover disse overvåkingsbildene, har politiet få spor i saken. Det var ingen tegn til innbrudd i hjemmet til Woods-familien, men bakdøren sto ulåst. Det var heller ikke noe som var i uorden på Mariahs rom.

Jenta beskrives som en glad og utadvent jente med blondt hår og blå øyne. Hun har et ortopedisk problem med en fot som vises når hun går.