Til daglig er han leder for familieutvalget i Dyddjurs kommune i Danmark, og klipper over snører i forbindelse med åpning av barnehager.

Nå kan den danske lokalavisen Århus Stiftstidende avsløre at han også etterforskes for sin rolle i gruppesex-treff med unge jenter.

Henter jentene

Tirsdag kunne man ifølge avisen finne en annonse for et treff som fant sted i forsamlingshuset onsdag.

Hele arrangementspakken skal ha kostet 2400 kroner og inkluderte tre timer med jentene, inkludert analsex og sex uten kondom.

To jenter skulle være med på treffene, en 19-åring og en 23-åring. Politikeren ble observert ved forsamlinghuset en halv time før orgien skulle finne sted, sammen med en av jentene.

Lokalavisen har også observert ham kjøre jentene fra huset ved en annen anledning, da han egentlig skulle vært i et møte i byrådssalen.

Ingen kommentar

Onsdag ventet Århus Stiftstidende utenfor forsamlingshuset for å konfrontere politikeren.

Han har ingen kommentar til journalistenes spørsmål, og viser til at det har vært et privat event. Han avviser imidlertid at han har arrangert noe som helst.

Politiet etterforsker nå politikerens rolle i gruppesex-treffene. Om det viser seg at han har vært med å arrangere treffene, risikerer han fengsel for hallikvirksomhet, skriver avisen.

Nå tyder alt på at han også mister sin plass som utvalgsleder. Århus Stiftstidende melder at politikerne i utvalget er hasteinnkalt til et møte torsdag ettermiddag. Det er varslet at dersom politikeren ikke trekker seg innen møtets start, vil han bli veltet av de andre politikerne.