FYLLEANGST: En kvinne satt seg selv om hesten i fare da hun skulle ri hjem fra en fyllefest. Her står hesten bundet til politibilen etter å ha blitt stoppet for «fyllekjøring».
FYLLEANGST: En kvinne satt seg selv om hesten i fare da hun skulle ri hjem fra en fyllefest. Her står hesten bundet til politibilen etter å ha blitt stoppet for «fyllekjøring». Foto: Diane Dodge / AP / Scanpix

Kvinne arrestert for «fylleridning» i USA

En 53 gammel amerikansk kvinne valgte å ta en «ride of shame» etter å ha tatt et drinker for mye.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En 53 år gammel kvinne ble arrestert i Polk City i Florida, USA, for å ha ridd på en hest i beruset tilstand.

Politiet rykket ut da de fikk inn en nødtelefon om at en «forvirret» kvinne på en hest var i fare fordi hun red langs en trafikkert vei, melder CBS News.

Ifølge politiet var 53-åringen beruset da de kom til stedet. Promillen hennes ble ifølge nyhetsnettstedet målt til 1,61. Promillegrensen i Florida er 0,8.

«Hun var åpenbart ikke i en tilstand som gjorde henne i stand til å være på veien. Hun satte seg selv og hesten i fare, men også alle andre som kjørte på veien, som er svært trafikkert», heter det i en uttalelse fra sheriff Grady Judd.

Ingen skal ha kommet til skade under den ustabile ekvipasjens ferd langs veien, men 53-åringen er også anklaget for vanskjøtsel av hesten ved å utsette den for fare på ferden.

Kvinnen skal ha hatt flere dommer på seg tidligere, inkludert dyremishandling og narkotikabruk.