SAMMENKLEMT: Slik så flynesen ut etter flyturen fra Minneapolis. Foto: Josh Huestis/Steven Adams/Twitter
SAMMENKLEMT: Slik så flynesen ut etter flyturen fra Minneapolis. Foto: Josh Huestis/Steven Adams/Twitter

Sportsstjernen sendte melding til NASA da han så hva som hadde skjedd med flyet

Oklahoma City Thunder-spillerne stilte spørsmål da de fikk se flyet etter flyturen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

NBA-laget Oklahoma City Thunder hadde nettopp landet på Midway International Airport i Chicago, da flere av spillerne oppdaget av flyets nese var sammenklemt – for å si det forsiktig.

Laget var på vei fra Minneapolis, hvor de har spilt mot Timberwolves, da skaden oppsto.

Ifølge en talsperson var flyturen «litt røff, men ikke ekstrem eller noe utenom det vanlige», ifølge sportskanalen ESPN.

Derfor lurte flere av spillerne på hva som hadde forårsaket skadene på passasjerflyet. Flere tok til sosiale medier for å få en forklaring.

– Tror vi traff noe

Basketballspilleren Carmelo Anthony har delt et bilde av flyet på sin Instagram-konto.

– Hva kan vi ha truffet på himmelen på denne tiden av natten? Alle er i trygghet, dog, skriver han i bildeteksten.

– Jeg tror vi traff noe, 30.000 fot oppe, skriver Josh Huestis.

En annen profil, Steven Adams, spurte like gjerne NASA, astrofysiker Neil deGrasse Tyson og Bill Nye, som tidligere har jobbet for flyprodusenten Boeing, om hjelp til å løse «mysteriet».

– Vi hadde en røff flyvning, for å si det mildt. 30.000 fot opp i lufta, på vei til Chicago. Hva er årsaken til dette? spør han på Twitter.

Traff trolig fugl

Ifølge Oklahoma City Thunder ble ingen skadd under flyvningen. Flyselskapet Delta, som eier flyet, sier at skaden trolig ble forårsaket av et sammenstøt med en fugl under innflyvningen.

– Delta flight 8935, som ble operert fra Minneapolis til Chicago-Midway som en charterflyvning for Oklahoma City Thunder, traff trolig en fugl under nedstigning mot Chicago. Flyet, en Boeing 757-200, landet trygt uten skader. Kundene har siden forlatt flyet, og et vedlikeholdsteam vurderer skadene. Delta har sikkerhet som førsteprioritet, sier en talsperson for Delta til avisen The Oklahoman.