Lokalene til Moods of Norway i Karl Johans gate i Oslo.
Lokalene til Moods of Norway i Karl Johans gate i Oslo. Foto: Jon Olav Nesvold/NTB scanpix

Dette ble Moods of Norway solgt for

Konkursboet ble kjøpt for 52,6 millioner kroner.

I september slo kleskjeden Moods of Norway seg konkurs. Kleskjedens resultater har stupt de siste årene, og to av kjedens tre butikker i USA er allerede stengt.

Flere meldte sin interesse for å ta over deler av konkursboet, men i oktober kunne TV 2 fortelle at konkursboet var kjøpt opp for en hemmelig sum.

Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke, Jan Egil Flo og en gruppe ansatte kjøpte tilbake klesmerket.

Moods of Norway gikk konkurs i september med en gjeld på 112 millioner kroner. Det var Sparebanken Sogn og Fjordane som stanset kreditten til klesgiganten.

Tirsdag var det skiftesamling i Sogn og Fjordane tingrett. I den foreløpige innberetningen i forbindelse med skiftesamlingen kommer det frem at konkursboet ble kjøpt for 52,6 millioner kroner.

18 kreditorer har meldt krav på 91,4 millioner i selskapet. Ifølge innberetningen til Sogn og Fjordane tingrett er det så langt ikke avdekket straffbare forhold.

Det er så langt ikke funnet grunnlag for å ilegge konkurskarantene, og det er så langt ikke funnet forhold som kan gi grunnlag for sanksjoner fra Finanstilsynet overfor selskapets revisor, heter det i innberetningen som TV 2 har fått tilgang til.

Ifølge styreleder og daglig leder Jan Egil Flo blir 11 butikker lagt ned etter konkursen, melder NRK Sogn og Fjordane.