Politiet gjør tekniske undersøkelser på stedet der en kvinne i 60-årene ble overfalt.
Politiet gjør tekniske undersøkelser på stedet der en kvinne i 60-årene ble overfalt. Foto: Svein Flagstad / TV 2

Kvinne i 60-årene overfalt i eget hjem

Politiet har intensivert jakten og leter etter to menn i området.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Agderpolitiet fikk fredag formiddag melding om et overfall i Vågsbygd i Kristiansand, der en kvinne i 60-årene ble funnet skadet.

– Ut fra informasjon på stedet dreier det seg om et overfall. Det er for tidlig å si om noe er borttatt, sier etterforskningsleder i politiet i Kristiansand, Kjell Erik Eriksen, til TV 2.

Den overfalte kvinnen har vært i politiavhør hos Agder politidistrikt fredag kveld, før hun ble sendt tilbake til sykehus for videre behandling av skader hun ble påført. Skadene beskrives som omfattende, men ikke livstruende.

Jakt på gjerningspersoner
Politiet leter etter to antatte gjerningsmenn, og skal se på overvåkningsbilder fra busser i nærheten, opplyser Agder politidistrikt til NTB

– Politiet jobber intensivt i området i jakten på gjerningspersoner.

Det var naboer som meldte fra om overfallet, og det gjennomføres nå avhør av potensielle vitner på stedet.

Flyktet til nabo
Politiet fikk melding om overfallet klokken 10.56 fredag, ifølge Fædrelandsvennen. Det fant sted i kvinnens hjem, der hun i tillegg ble ranet. Politiet ønsker ikke å gå ut med hva som er forsvunnet.

– Kvinnen hadde selv tatt seg over til en nabo. Hun hadde kommet til henne med strips rundt hendene, sier Ole Segberg, etterforskningsleder ved Vågsbygd politistasjon til Fædrelandsvennen.

Det var naboene som varslet politiet. Politiet gjennomfører en rundspørring i området mens kriminalteknikere jobber med å sikre spor.

– Vi er i gang med å avhøre personer som kan ha interessante opplysninger, sier etterforskningsleder Kjell Erik Eriksen i Agder politidistrikt til avisen.